Uitbreiding dienstverlening

 

Dagelijks vinden er ongevallen plaats in het verkeer, op de werkvloer of is er zelfs sprake van een medische misser met letsel als gevolg. Aangezien u als slachtoffer recht heeft op een rechtvaardige schadevergoeding en het vaststellen/verhalen van letselschade een complexe materie is, zijn wij op zoek gegaan naar samenwerking met een specialist op dit gebied.

 

 

Wij hebben in Jurilex Letselschade de juiste partner gevonden. Jurilex Letselschade is een onafhankelijk en landelijk opererend letselschadebureau die alleen de belangen van benadeelden/slachtoffers behartigt.

De juridische bijstand van Jurilex Letselschade is voor u als slachtoffer kosteloos, mits er een aansprakelijke tegenpartij is. Volgens de wet heeft een slachtoffer van een ongeval of medische fout waarbij letsel is ontstaan namelijk recht op kosteloze juridische bijstand en derhalve zullen deze kosten op de aansprakelijke partij worden verhaald.

Wanneer u onverhoopt met letsel wordt geconfronteerd, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden bij het inschakelen van Jurilex Letselschade.

2 december 2019

BEZOEKADRES

Bedrijvenverzamelgebouw De Juliana
Nicolaes Maesstraat 2 unit 219
1506 LB Zaandam

POSTADRES

Postbus 251
1500 EG Zaandam

 

CONTACT

Telefoon: 075 – 631 42 61

E-mail: info@klaasvis.nl