Directe aanvraag

Heeft u geen offerte van ons ontvangen, vraag deze hier aan.
Indien u niet de regelmatige bestuurder bent, verzoeken wij u om onderstaande vragen te beantwoorden omtrent de gegevens van de regelmatige bestuurder.Slotvragen

Indien u de auto particulier heeft aangeschaft, dan kunt u onderstaande vragen overslaan en direct naar de ondertekening gaan.
UBO-verklaring

Hieronder de gegevens van de uiteindelijke belanghebbende(n) (UBO):

Ondertekening

Voor het aanvragen van de Dekkerautoverzekering, dienen wij in het bezit te zijn van uw (digitale) handtekening. U kunt deze hier digitaal invullen.
Belangrijke kenmerken Dekkerautoverzekering

Naast een zeer concurrerende premie zijn ook de kwalitatief hoogwaardige polisvoorwaarden van ASR Verzekeringen NV van toepassing.

Een aantal belangrijke kenmerken van de Dekker autoverzekering zijn:

  • Een hoge bonuskorting ook zonder schadevrije jaren;
  • Bij schadeherstel door Dekkerautogroep geen eigen risico *; 
  • Gratis vervangend vervoer bij schadeherstel door Dekkerautogroep *;
  • Geen terugval in bonuskorting wanneer de schade verzekerde niet kan worden aangerekend (vandalisme, onbekende dader, etc.);
  • Uitstekende nieuwwaarderegeling voor personenauto’s van 36 maanden waarbij de eerste 12 maanden 100%.

* Uiteraard alleen indien er sprake is van dekking conform de polisvoorwaarden Casco Compleet en/of Beperkt. Met uitzondering bij vervanging van een ruit en/of panorama dak, hiervoor geldt een verlaagd eigen risico van € 75,00.

Valt dit onder de dekking?

Om u zoveel mogelijk te informeren omtrent de dekking van uw verzekeringen, verwijzen wij u naar de betreffende polisvoorwaarden.

 

Uiteraard kunt u persoonlijk contact met ons opnemen door ons te bellen naar 075-631 42 61 of mailen naar info@klaasvis.nl.

Wat doet u bij schade?

U dient de schade zo snel mogelijk bij ons te melden. Hoe kunt u dit doen:Tijdens kantooruren belt u ons op (075) 631 42 61

U kunt het schadeformulier downloaden, digitaal invullen en daarna ingevuld aan ons doen toekomen.

Buiten kantooruren stuurt u een mail zo mogelijk met schadeformulier naar mbuijs@klaasvis.nl of spreekt het antwoordapparaat in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op..

Opzegservice

U vraagt een Dekkerautoverzekering bij ons aan, maar er loopt nog een autoverzekering elders. 

Wij regelen de opzegging van uw huidige verzekering voor u. Wenst u gebruik te maken van onze opzegservice, vul dan het onderstaande formulier in:Voor het verwerken van uw beëindigingsverzoek, dienen wij in het bezit te worden gesteld van uw (digitale) handtekening. Hier kunt u uw digitale handtekening zetten.