Aanvraag autoverzekering
Indien u niet de regelmatige bestuurder bent, verzoeken wij u om onderstaande vragen te beantwoorden omtrent de gegevens van de regelmatige bestuurder.Slotvragen

Indien u de auto particulier heeft aangeschaft, dan kunt u onderstaande vragen overslaan en direct naar de ondertekening gaan.
UBO-verklaring

Hieronder de gegevens van de uiteindelijke belanghebbende(n) (UBO):

Ondertekening

Voor het aanvragen van de Dekkerautoverzekering, dienen wij in het bezit te zijn van uw (digitale) handtekening. U kunt deze hier digitaal invullen.
Valt dit onder de dekking?

Om u zoveel mogelijk te informeren omtrent de dekking van uw verzekeringen, verwijzen wij u naar de betreffende polisvoorwaarden.

 

Uiteraard kunt u persoonlijk contact met ons opnemen door ons te bellen naar 075-631 42 61 of mailen naar info@klaasvis.nl.

Wat doet u bij schade?

U dient de schade zo snel mogelijk bij ons te melden. Hoe kunt u dit doen:Tijdens kantooruren belt u ons op (075) 631 42 61

U kunt het schadeformulier downloaden, digitaal invullen en daarna ingevuld aan ons doen toekomen.

Buiten kantooruren stuurt u een mail zo mogelijk met schadeformulier naar mbuijs@klaasvis.nl of spreekt het antwoordapparaat in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op..

Opzegservice

U vraagt een Dekkerautoverzekering bij ons aan, maar er loopt nog een autoverzekering elders. 

Wij regelen de opzegging van uw huidige verzekering voor u. Wenst u gebruik te maken van onze opzegservice, vul dan het onderstaande formulier in:Voor het verwerken van uw beëindigingsverzoek, dienen wij in het bezit te worden gesteld van uw (digitale) handtekening. Hier kunt u uw digitale handtekening zetten.